Λέσχη Ανάγνωσης Ποίησης (.poema..)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λέσχη Ανάγνωσης Ποίησης από το περιοδικό (.poema..)
[Νέος Κύκλος 2011-2012]

Πρώτη θεματική συνάντηση: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
Βιβλιοπωλείο "Λεμόνι" ::: Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ώρα: 8.30 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο ηλ.ταχ.: manbasile@hotmail.com
Το ηλεκτρονικό περιοδικό για την ποίηση (.poema..) ανανεώνει την ετήσια πρόσκληση για τη λειτουργία της Λέσχης Ανάγνωσης Ποίησης, η οποία λαμβάνει χώρα –για τρίτη χρονιά– στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου «Λεμόνι», στο Θησείο (Ηρακλειδών 22, τηλ.: 210 3451390).
Στις συναντήσεις μπορούν να λάβουν μέρος αναγνώστες με ενδιαφέρον για τον ποιητικό λόγο, γνωρίζοντας ότι η παρουσία τους στις ανά δεκαπενθήμερο συναντήσεις θα είναι σταθερή και ενεργή, δεδομένης της συμμετοχής τους στον συντονισμό των συζητήσεων, στην εκπόνηση κειμένων γύρω από τις εκάστοτε θεματικές ενότητες, στην επιλογή και ανάγνωση ποιητικών αποσπασμάτων.
Στόχος της λέσχης είναι η δημιουργία ενός πυρήνα φίλων του ποιητικού λόγου, όπου σε βάθος χρόνου, και με την ανάλογη παρότρυνση, να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ποιητική δημιουργία.
Σε τακτά χρονικά διαστήματα προβλέπεται η πρόσκληση ποιητών, μεταφραστών, κριτικών λογοτεχνίας, εκδοτών και άλλων σχετικών με τον χώρο της ποίησης.
Αναλυτικότερες πληροφορίες παρέχονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του περιοδικού, στον σύνδεσμο http://www.e-poema.eu/leshitext.php?id=17&pid καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση manbasile@hotmail.com (υπόψη του συντονιστή κ. Βασίλη Μανουσάκη).
Η συντακτική ομάδα του (.poema..)

Commenti