Ποίημα της Εβδομάδας - ανθολογία από το (.poema..)


Το «Ποίημα της Εβδομάδας» αποτελεί μία από τις σταθερές δραστηριότητες του ηλεκτρονικού περιοδικού για την ποίηση (.poema..) με την προσδοκία να προσελκύει και να παραινεί πρωτότυπα το αναγνωστικό κοινό της ποίησης μέσα από τον διαδικτυακό κόσμο.
Το ποίημα ταξιδεύει ανάμεσα σε ηλεκτρονικές σελίδες εκατοντάδων χιλιάδων φίλων του περιοδικού από τον Φεβρουάριο του 2007. Οι επιλογές ανά εβδομάδα εναλλάσσονται με γνώμονα την προβολή του πολύπτυχου ποιητικού σύμπαντος μέσα από μορφικές κι αισθητικές επιλογές, τάσεις, ρεύματα, σχολές που εν γένει συνάδουν με τις αναζητήσεις του περιοδικού σ' αυτά τα πεδία.
Ο κατάλογος των ποιημάτων αποτελεί ουσιωδώς μιαν ανθολογία σε διαρκή εμπλουτισμό και, βεβαίως, αποτυπώνει μιαν ιδιοτελή απόφανση της συντακτικής ομάδας για το τι εστί καλό, απολαυστικό κι ωφέλιμο, ποίημα...

ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ, Η ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ"
Σημείωση: Οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στη λίστα παραληπτών του «Ποιήματος της εβδομάδας» μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα στην ενότητα «επικοινωνία» (http://www.e-poema.eu/epikinonia.php)


Commenti