Διαδικτυακό ραδιόφωνο στο (.poema..)

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο http://www.radiophone.gr/ και το ηλεκτρονικό περιοδικό για την ποίηση http://www.e-poema.eu/ προσφέρουν τη δυνατότητα ακρόασης μουσικών εκπομπών σ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για όλους όσοι αγαπούν και χαίρονται -πάραλληλα- τη μουσική και τη λογοτεχνία.
Σύντομα, το πρόγραμμα αναμένεται να εμπλουτιστεί με ζωντανές εκπομπές από παραγωγούς-μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού.
Το ραδιόφωνο λειτουργεί άμεσα, με σχετική ένδειξη στην αρχική σελίδα του περιοδικού.
Η συντακτική ομάδα του (.poema..)

Commenti

Δημητρης ha detto…
Μια αξιόλογη προσπάθεια!! Αντάξια του περιοδικού! Καλή επιτυχία το λοιπόν!!
siliodaprile ha detto…
Το διαδικτυακό ραδιόφωνο, μάλλον παρέλειψα να σημειώσω στο Δελτίο Τύπου, βρίσκεται στις "επάλξεις" του περιοδικού από τα πρώτα του βήματα, εδώ και τρία χρόνια δηλαδή...
Είναι από τα πρώτα διαδικτυακά τολμήματα, του παλιού ραδιοφωνατζή και φίλου Κώστα -φτου και το επώνυμο- Κατσανδρεδάκη(πάλαι ποτέ συναδέλφου στον κάποτε σπουδαίο TEAM FM 102, του Ρεθύμνου) που συνυπήρξαμε στα πλατό και το μικρόφωνο εκείνης της άδολης εποχής της ελεύθερης ραδιοφωνίας.
Τέλος πάντων, το www.radiophone.gr περιέχει ένα ζωντανό κομμάτι του (.poema..) που μόνο σε προσωπικό επίπεδο (με ρακές και κρητικούς μεζέδες) μπορεί να αποκαλυφθεί...
Δημητρης ha detto…
Τελικά, όπως το κάθε τι ποιοτικό είναι προσωπικό. Και το προσωπικό (προς οψομαι), πλησίασμα, μόνο με ρακές, κρασάκι και τραγούδι παίρνει την αληθινή του υπόσταση!!!
justelene ha detto…
και διαδικτυακό ραδιόφωνο;;;!!!!!! απίθανο!!!!