Musica d'Italia Meridionale - ο νέος δίσκος των Encardia

Το "Μελωδικό Καράβι" σάς προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση του νέου δίσκου του συγκροτήματος Εncardia, με τον τίτλο «Το παραμύθι της ταραντούλας», στο Βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24), την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007, 12.00 το μεσημέρι.
Θα μιλήσουν ο Κώστας Θωμαίδης και ο Βασίλης Ρούβαλης.
Θα μιλήσει και θα τραγουδήσει ο βετεράνος της Σαλεντίνικης μουσικής παράδοσης και ιδρυτής του συγκροτήματος Ghetonia, Roberto Licci.
Θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν τα μέλη του συγκροτήματος Encardia. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του πολιτιστικού τριημέρου εκδηλώσεων «Οι Έλληνες συναντούν τους Έλληνες», που οργανώνεται από το "Μελωδικό Καράβι" στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου (9-11 Φεβρουαρίου 2007), αφιερωμένο στη ζωντανή μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας, στο οποίο θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες και συγκροτήματα από την Ελλάδα και την Ιταλία.
Είσοδος ελεύθερη.

Commenti

Anonimo ha detto…
Noto con grande piacere che sono comparsi nuovi link ai blog italiani! :-)
SILIO D'APRILE ha detto…
si' certo! Mi interessa ad esplorare i blog italiani (perche' i greci mi stancano a volte...).
scalidi ha detto…
Λυπάμαι που δεν θα προλάβω να έρθω και το ήθελα τόσο, αλλά χαίρομαι που λες για το CD οπότε θα το αναζητήσω με λαχτάρα.
SILIO D'APRILE ha detto…
Σταυρούλα, ο δίσκος τους αξίζει πολύ γιατί διαθέτει χρώμα και ειλικρίνεια. Εχω πολύ μεγάλη δισκοθήκη επί του συγκεκριμένου ήχου, κι όντως οι Encardia προτείνουν με τη δική τους βούλα την επανακρόαση αυτών των ξεχασμένων από τις παραδόσεις μας ανθρώπων...