Photonet Gallery: συμμετοχή στην έκθεση




Η διοργάνωση ετήσιας έκθεσης είναι μια νέα δημιουργική ιδέα που υλοποιείται από το περιοδικό PhotoNet. Περιλαμβάνει επιλεγμένα φωτογραφικά έργα δημιουργών (115 στον αριθμό), τα οποία παρουσιάζονται στον χώρο τέχνης Μελάνυθρος (Ζάππα 4, Καλλιμάρμαρο). 

Οι συμμετέχοντες εκθέτουν εικόνες προερχόμενες από όλα τα βασικά είδη: από το ασπρόμαυρο έως το γυμνό και από το πορτρέτο και το τοπίο έως το macro και τη φωτογραφία δρόμου. Μαζί με τις φωτογραφίες διατίθεται και ένα πολυτελές λεύκωμα με όλα τα έργα. Η υλοποίηση του Photonet Gallery είναι προϊόν μιας διαδικασίας μακρόπνοου σχεδιασμού καθώς επί σειρά ετών η ομάδα του Photonet συγκεντρώνει συστηματικά εικόνες από τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς του περιοδικού (Your Best Photo, EISA Maestro, Instagram Photo of the Week, Drone Photo Contest, διαγωνισμοί σε συνεργασία με το photocontest.gr), αλλά και τα τακτικά σεμινάρια που διοργανώνει.

Η προσωπική συμμετοχή θα λάβει χώρα με ένα φωτογραφικό έργο. 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο. Εγκαίνια: Κυριακή 3 Μαρτίου 2024. Διάρκεια έως την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024. Ώρες Λειτουργίας: Κυρ 12:00 – 18:00 | Δευ – Τετ 17:30 – 21:00


Commenti