Ο «Όρμος» στο Ηράκλειο Κρήτης: παρουσίαση στη Μαρίνα

Ετοιμάζεται η βραδιά παρουσίασης του «Όρμου» στο Ηράκλειο της Κρήτης, ύστερα από περίπου έναν χρόνο καθυστέρησης λόγω της πανδημίας... Στον χώρο του καφέ «Marina», στο βενετσιάνικο λιμάνι της πόλης, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου (7.30 μ.μ.).

Ο χρόνος για την Ποίηση είναι διαφορετικός από εκείνον της επικαιρότητας, όπερ σημαίνει ότι η αναγνωστική απόλαυση δεν τελειώνει ποτέ. 

Με αυτό το σκεπτικό θα μιλήσουν για τα κεφάλαια αυτής, της πιο πρόσφατης ποιητικής σύνθεσης ο κριτικός και συγγραφέας Ζαχαρίας Κατσακός και η φιλόλογος Μαρία Φραγκιαδάκη.

*

Το ηρακλειώτικο κοινό, που έχει τιμήσει τον υπογράφοντα σε προγενέστερες ανάλογες εκδηλώσεις (για τις «Φωνές», 2012 και τις «Λεύγες», 2017), θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράλληλη κι από κοινού παρουσίαση της συλλογής «Ομφάλιος λώρος» της Ελένης Μωυσιάδου. Θα μιλήσουν ο ποιητής και φιλόλογος Δημήτρης Περοδασκαλάκης και ο Ζαχαρίας Κατσακός.

Αποσπάσματα θα διαβάσουν μέλη της Ομάδας Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» (Ζαμπία Λαζανάκη και Εμμανουέλα Περισυνάκη) και η ψυχοθεραπεύτρια μέσω Τέχνης, Άννα Δοξαστάκη.

Commenti